Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، وضعیت آب آشامیدنی پس از سیل در رفسنجان هنوز به نقطه پایدار نرسیده است و هر روز شاهد مشکلاتی از قبیل قطعی آب، کدورت و افت فشار آب در مناطق مختلف شهرستان هستیم.

از روز گذشته آب در برخی مناطق شهر قطع شده است و برخی مناطق آب دوباره به حالت گل‌آلودی و کدر در آمده است.

حسین چرخ‌انداز رئیس شبکه آب و فاضلاب شهرستان رفسنجان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: کدورت آب در برخی مناطق به‌دلیل شکستگی خطوط است که پس از ترمیم خطوط دوباره خطوط شست‌شو و مشکل برطرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: به‌دلیل فرونشست زمین روز گذشته ۵ حلقه چاه از مدار خارج شده که سه حلقه چاه وارد مدار شد و مابقی هم در تلاشیم که رفع مشکل کنیم که وارد مدار شوند.

چرخ‌انداز با بیان اینکه به چاه‌ها آسیبی نرسیده است، افزود: ورودی مخازن خوب است و از امروز دیگر آب کدر وارد منازل نخواهد شد، مخزن شماره یک شست‌شو شده و مخزن شماره دو هم به‌طور کامل شست‌شو خواهد شد و از بخشی از مخزن شماره دو که شست‌وشو انجام شده است، آب وارد لوله‌ها در سطح شهر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از زمان سیل تا کنون چهار مرتبه خطوط انتقال شکسته شده است، خاطرنشان کرد: پس از تعمیر خطوط و رفع شکستگی‌ها و آبگیری مخازن مشکلی در خصوص آب نخواهیم داشت.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: حسین چرخ انداز فرونشست زمین برخی مناطق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد

رئیس بخش زلزله‌شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: حدود ۳۰ درصد مساحت خوزستان (۲۰ هزار کیلومتر) تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است.

به گزارش تسنیم، علی بیت‌الهی رئیس بخش زلزله‌شناسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد: شاید کمی دور از انتظار باشد، اما در استانی که عمده‌ترین منابع آبی آن آب‌های سطحی است، نیز فرونشست زمین با گستردگی قابل ملاحظه‌ای در حال رخداد است.

وی افزود: مساحتی نزدیک به ۲۰ هزار کیلومتر، حدود ۳۰ درصد مساحت کل استان، تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: خصوصیت بارز پدیده فرونشست زمین در خطه استان خوزستان، وسعت بالا و مقدار متوسط پایین نرخ سالانه است که دلالت بر سطحی بودن افت آب و همچنین معرف حساس بودن ارتفاع سطح به تغییرات آب نهشته‌های آبرفتی ریزدانه نه چندان عمیق است.

رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: اثر فرونشست زمین در زمین‌های هموار میان ارتفاعی ایذه، در گستره بهبهان و اطراف آن (با وسعت تقریبی ۳۵۰ کیلومتر مربع)، شوش، دزفول، الوان، اهواز، بستان، دشت آزادگان، بندر ماهشهر و امیدیه، رامهرمز و لالی را می‌توان شناسایی کرد که به‌طور عمده نرخ سالیانه کمتر از ۵ سانتی متر در سال را دارند.

بیت‌الهی با بیان «هرچند در برخی مناطق در شوش عدد ۷ و شهرستان اهواز عدد ۶ سانتی متر در سال نیز برآورد شده است» گفت: کاهش حجم آب‌های سطحی، استمرار برداشت از آبخوان‌ها دلایل اصلی توسعه وسیع پهنه‌های فرونشست زمین در استان خوزستان است.

دیگر خبرها

  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • جوابیه روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • یک مقام مسئول: ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • سیل وارد برخی مناطق مسکونی در شهرستان نهبندان شد